Cyberpunk 2077 Patch 1.3 ile Gelecek Değişikliklerin Listesi!

Fakat yeni gelen DLC'ler tam bir hayal kırıklığı, sırf DLC'leri çıkarmaya başladık demek için çıkartıyorlar. Silverhand'e alternatif görünüş, 1 adet araba, 2 adet ceket.

Bunlar Witcher 3'deki gibi ücretsiz başlangıç DLC'leri orada da 16 tane vardı. Hikayeli DLC'ler büyük ve uzun olacaktır şimdilik bir süre daha oyunu toparlamaya ve ücretsiz DLC dağıtmaya devam ederler. Sanırım dövme dükkanı, berber, araçlar için özelleştirme dükkanları da koyarlar. Farklı evler ve onlara dekorasyon da gelebilir.

DLC'ler ile uğraşmak yerine önce oyunun sorunları ile ilgilenselerdi keşke. Yavaştan ümidi kestim ben. Bence oyunun sorunları ile ilgilenmeyecekler gibi geliyor.

@kino Ev satın alabilsek keşke ya. V'nin apartmanı iyi değil.

Normalde bir tane ev var ama bitiremedikleri için açamadılar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu optimizasyonu bir düzeltseler artık.

İşlemci çekirdek gücüne inanılmaz ihtiyaç duyuyor oyun. Ryzen 1500X ve 5500 XT kullandığımda anlık takılmalar, yer yer düşmeler oluyordu. İlginçtir 3300X'e 6600 XT taktığım halde bunlar hiç olmadı. Oyun işlemci katili.

Oyun çıkalı az uz zaman da olmadı, ne yapıyor bu adamlar hala? Şimdiye düzelmesi lazımdı.

Oyun çıkalı az uz zaman da olmadı, ne yapıyor bu adamlar hala? Şimdiye düzelmesi lazımdı.

En az 1 sene ertelenmesi gereken oyunu daha test bile etmeden çıkardılar özü bu. Daha ilk çıktığı gün Ryzen işlemcilerde sanal çekirdekler kapalıydı düşünebiliyor musun? Eski nesillerin konsollarının gücünün yetmeyeceği zaten belliydi. Bugüne kadar biraz toparladı bu yama ile de artık bug falan kalmamasını umut ediyorum. Sırayı optimizasyon ve DLC'lere versinler artık.
Yamanın boyutu da 34 GB. Oyun boyutunda patch çıkarıyor bunlar da. Oyunun ilk yayınlandığı dosyaların hepsi değişti bu 9 ayda sanırım.

Son düzenleme:
SSD'de 6 GB yer var. Oyunu silip baştan yüklemem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…