Fakat yeni gelen DLC'ler tam bir hayal kırıklığı, sırf DLC'leri çıkarmaya başladık demek için çıkartıyorlar. Silverhand'e alternatif görünüş, 1 adet araba, 2 adet ceket.
Fakat yeni gelen DLC'ler tam bir hayal kırıklığı, sırf DLC'leri çıkarmaya başladık demek için çıkartıyorlar. Silverhand'e alternatif görünüş, 1 adet araba, 2 adet ceket.
@kino Ev satın alabilsek keşke ya. V'nin apartmanı iyi değil.
Şu optimizasyonu bir düzeltseler artık.
Oyun çıkalı az uz zaman da olmadı, ne yapıyor bu adamlar hala? Şimdiye düzelmesi lazımdı.İşlemci çekirdek gücüne inanılmaz ihtiyaç duyuyor oyun. Ryzen 1500X ve 5500 XT kullandığımda anlık takılmalar, yer yer düşmeler oluyordu. İlginçtir 3300X'e 6600 XT taktığım halde bunlar hiç olmadı. Oyun işlemci katili.
Oyun çıkalı az uz zaman da olmadı, ne yapıyor bu adamlar hala? Şimdiye düzelmesi lazımdı.
SSD'de 6 GB yer var.En az 1 sene ertelenmesi gereken oyunu daha test bile etmeden çıkardılar özü bu. Daha ilk çıktığı gün Ryzen işlemcilerde sanal çekirdekler kapalıydı düşünebiliyor musun? Eski nesillerin konsollarının gücünün yetmeyeceği zaten belliydi. Bugüne kadar biraz toparladı bu yama ile de artık bug falan kalmamasını umut ediyorum. Sırayı optimizasyon ve DLC'lere versinler artık.
Yamanın boyutu da 34 GB. Oyun boyutunda patch çıkarıyor bunlar da. Oyunun ilk yayınlandığı dosyaların hepsi değişti bu 9 ayda sanırım.
Eki Görüntüle 1141757
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.