Çözüldü Cyberpunk 2077 Phantom Liberty görevleri direkt geldi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bekolacim

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben Epic Games'ten Cyberpunk 2077 Ultimate Edition aldım yani phatom Liberty DLC'si bulunan paket ve yeni oyun başlattım 2 seçenek vardı birisi sıfırdan tüm oyun ve DLC diğerisi direkt sadece DLC oynanıyordu galiba ben işte 1. seçtim normali oynuyorum ama Phantom libert görevleride var şu anki saveimde yanlışlıkla 2. seçeneği açmış olabilir miyim ama ana oyun + DLC seçeneğine bastım şöyle görseli atıyorum ve Phantom Liberty görev serisindende bazılarını yaptım.

Cyberpunk2077_1D7O02owOR.jpg

Çözüm
Ben Epic Games'ten Cyberpunk 2077 Ultimate Edition aldım yani phatom Liberty DLC'si bulunan paket ve yeni oyun başlattım 2 seçenek vardı birisi sıfırdan tüm oyun ve DLC diğerisi direkt sadece DLC oynanıyordu galiba ben işte 1. seçtim normali oynuyorum ama Phantom libert görevleride var şu anki saveimde yanlışlıkla 2. seçeneği açmış olabilir miyim ama ana oyun + DLC seçeneğine bastım şöyle görseli atıyorum ve Phantom Liberty görev serisindende bazılarını yaptım.

Eki Görüntüle 2418653

Başlamamış daha, orada yapmanız gereken görevler gözüküyor.
Oynayabilirsiniz, daha çok var.

Eki Görüntüle 2418653

Başlamamış daha, orada yapmanız gereken görevler gözüküyor.
Oynayabilirsiniz, daha çok var.

Çözüm
Geri
Yukarı