Çözüldü Cyberpunk 2077 topu dikti hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
RAM
8 GB
Ekran kartı
1050 Ti
Anakart
MSI B350 Tomahawk
İşlemci
Ryzen 5 1500X
Oyunu az önce indirdim giriş yaptım ilk girişimde resimdeki hatayı verdi. Tekrar girmeye çalıştığım birkaç seferde ise topu dikti hatası aldım.

@Enes3078 yardım eder misiniz rica etsem.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 764
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Beyfendi Kedi @Matany çözdüm! Görev yöneticisine girip Nahimic'le alakalı her şeyi kapatın, oyun açılacaktır. Nahimic, 7.1 ses sistemini daha da iyileştirmek için kullanılan bir şeymiş, önemsiz yani.
Windows arama çubuğuna CMD yazıp sağ taraftan yönetici olarak çalıştıra bas.
Açılan ekranda aşağıya verdiğim kodları tek tek yaz bunlar sistem hatalarını ve disk hatalarını denetleyip onarıyor hepsi çok kısa işlemler.
1.kod=Sfc/scannow bu işlemde yüzdenin dolmasını bekle.

DISM komutları:
1.kod = DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth

2.kod = DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth

3.kod = DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Tek tek uygula ve hepsi %100 dolmadan kapatma pencereyi. Kısa işlem zaten.
Ben denedim ama olmadı maalesef.

Evet farklı bu komutların amacıda yine diskte bulunan bir hata varsa bulur ve düzeltir mavi ekran sorunlarını çözmek veya bir oyundaki hatayı gidermek için kullanılabilir.

Kod = chkdsk C: /f

Komutu diskinizin ismine harfine bağlı olarak C harfi değişebilir bunu bütün disklerinize uygulayabilirsiniz sadece o diskin harfine bağlı olarak.

Önemli not: İşletim sisteminin kurulu olduğu diske uygularsanız sistem diski taramayı başlatmak için CMD ekranından Y tuşuna basmanızı isteyecektir. Bastıktan sonra CMD ekranını kapatıp sistemi yeniden başlattığınızda diski denetleyecek ve hata varsa düzeltecektir harici diskler için size yeniden başlatma sormayacaktır.

Evet farklı bu komutların amacıda yine diskte bulunan bir hata varsa bulur ve düzeltir mavi ekran sorunlarını çözmek veya bir oyundaki hatayı gidermek için kullanılabilir.

Chkdsk C: /f komutu diskinizin ismine harfine bağlı olarak C harfi değişebilir bunu bütün disklerinize uygulayabilirsiniz sadece o diskin harfine bağlı olarak.

Kendini yorma hocam oyunun sorunu bu büyük ihtimalle, o hata genelde Visual indirilmediği zaman çıkar ama arkadaşta hepsi var en iyisi iade etmek.

@Beyfendi Kedi @Matany çözdüm! Görev yöneticisine girip Nahimic'le alakalı her şeyi kapatın, oyun açılacaktır. Nahimic, 7.1 ses sistemini daha da iyileştirmek için kullanılan bir şeymiş, önemsiz yani.

Bende de Realtek mevcut onu kapattım 5 dakikadır atmadı.

Haklısın hocam bende önceden yaşadığım için belki bir umut arkadaşımıza yardımım dokunur diye çabalıyordum sen haklısındır belki de sistemden sisteme sürücüden sürücüye değişen bir durumda olabiliyor bu çok karışık bir süreç bu anlattıklarım genel çözüm yöntemleridir ve çoğu zamanda hayat kurtarır. Ama olmayınca da olmaz yapımcının eline düşersiniz bazen de.
Bende de Realtek mevcut onu kapattım 5 dakikadır atmadı.

İnanın çok sevindim belki de sizden daha fazla süper bir haber iyi oyunlar dilerim :) bence hikayesi oynanışının önüne geçtiği için oynanış çok fazla rahatsız etmeyecektir tabii hikayeli oyunları seviyorsanız.

Haklısın hocam bende önceden yaşadığım için belki bir umut arkadaşımıza yardımım dokunur diye çabalıyordum sen haklısındır belki de sistemden sisteme sürücüden sürücüye değişen bir durumda olabiliyor bu çok karışık bir süreç bu anlattıklarım genel çözüm yöntemleridir ve çoğu zamanda hayat kurtarır. Ama olmayınca da olmaz yapımcının eline düşersiniz bazen de.

İnanın çok sevindim belki de sizden daha fazla süper bir haber iyi oyunlar dilerim :) bence hikayesi oynanışının önüne geçtiği için oynanış çok fazla rahatsız etmeyecektir tabii hikayeli oyunları seviyorsanız.

Evet haklısınız ve bu arada çok teşekkürler hocam sizlerede en azından yardım etmeye çalıştınız sağ olun tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı