Çözüldü Cyberpunk 2077 topu dikti hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
RAM
8 GB
Ekran kartı
1050 Ti
Anakart
MSI B350 Tomahawk
İşlemci
Ryzen 5 1500X
Oyunu az önce indirdim giriş yaptım ilk girişimde resimdeki hatayı verdi. Tekrar girmeye çalıştığım birkaç seferde ise topu dikti hatası aldım.

@Enes3078 yardım eder misiniz rica etsem.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 764
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Beyfendi Kedi @Matany çözdüm! Görev yöneticisine girip Nahimic'le alakalı her şeyi kapatın, oyun açılacaktır. Nahimic, 7.1 ses sistemini daha da iyileştirmek için kullanılan bir şeymiş, önemsiz yani.
Bende Visual 2022 yok ve oyun her açtığımda çalışıyor. Visual C++2015-2019 yükleyip deneyin.

Size sisteminize göre ideal 60 FPS sabit ayarlarını yazayım.
Genel ayarların hepsi orta ayarlarda.
AMD FSR ayarı kalite veya dengelide kullanmanız ve maksimum FPS'i 60 FPS'e sabitlemeniz.
Benim bir tık daha iyi olduğu için ekran kartı yüksekte oynuyorum ve kalite yapıyorum AMD FSR ayarını.

Son düzenleme:
FSR gelmedi mi oyuna? FSR açarak daha yüksek FPS alırsınız. Ama performans modunda çamur gibi bir görüntü verecektir.

Teşekkürler deneyeceğim.
Nahimic veya Realtek kapatıp hatasiz oynuyoruz ama umarım 2 saatten sonra yine oyundan atmaz

Yazılımsal olarak bir problemin yok bence oyundan atma gibi bir durum olmaz ancak donanımsal bir hata mevcut olması gerekir ya da oyunda genel hata olması gerekir bende sorunsuz çalışıyor.

Yazılımsal olarak bir problemin yok bence oyundan atma gibi bir durum olmaz ancak donanımsal bir hata mevcut olması gerekir ya da oyunda genel hata olması gerekir bende sorunsuz çalışıyor.

Evet dediğim gibi de oldu 2.4 saat oynama süresi varken çıkıp tekrar girdim ve attı

Maalesef öyle olmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…