Çözüldü Cyberpunk 2077 topu dikti hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
RAM
8 GB
Ekran kartı
1050 Ti
Anakart
MSI B350 Tomahawk
İşlemci
Ryzen 5 1500X
Oyunu az önce indirdim giriş yaptım ilk girişimde resimdeki hatayı verdi. Tekrar girmeye çalıştığım birkaç seferde ise topu dikti hatası aldım.

@Enes3078 yardım eder misiniz rica etsem.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 764
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Beyfendi Kedi @Matany çözdüm! Görev yöneticisine girip Nahimic'le alakalı her şeyi kapatın, oyun açılacaktır. Nahimic, 7.1 ses sistemini daha da iyileştirmek için kullanılan bir şeymiş, önemsiz yani.
Bende yüklü olanları resim olarak yüklüyorum ek olarak yeniden indirmeme gerek var mı?

Gerek yok o zaman hepsini indirmişsin 2008 hariç ama o önemli değil Cyberpunk için 2015-2022 varsa tamamdır. Bu konuda sana yardımcı olabilmek için bende araştırma yapıyorum eski sürümlerde ekran kartım güncel olmasına rağmen yaşıyordum.

Gerek yok o zaman hepsini indirmişsin 2008 hariç ama o önemli değil Cyberpunk için 2015-2022 varsa tamamdır. Bu konuda sana yardımcı olabilmek için bende araştırma yapıyorum eski sürümlerde ekran kartım güncel olmasına rağmen yaşıyordum.

Çok teşekkürler hocam.

Windows arama çubuğuna CMD yazıp sağ taraftan yönetici olarak çalıştıra bas.
Açılan ekranda aşağıya verdiğim kodları tek tek yaz bunlar sistem hatalarını ve disk hatalarını denetleyip onarıyor hepsi çok kısa işlemler.
1.kod=Sfc/scannow bu işlemde yüzdenin dolmasını bekle.

DISM komutları:
1.kod = DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth

2.kod = DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth

3.kod = DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Tek tek uygula ve hepsi %100 dolmadan kapatma pencereyi. Kısa işlem zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı