umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 12 Şubat 2024 #11 2K çözünürlükte oynamayı dene.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.183 Çözümler 20 12 Şubat 2024 #12 Onur Tuna dedi: Biraz daha iyileşme var ama gene de ultrada oynuyormuşum hissi vermiyor. Genişletmek için tıkla... Son oynayışımda bana da kötü geliyordu, DLSS kapatarak ve ayarlarla oynayarak düzeltmiştim. İlk çıktığında laptopta oynamıştım o zaman ultrada oynayamasam da daha netti sen de laptoptan geçtiysen belki o yüzden kötü gelmiş olabilir.
Onur Tuna dedi: Biraz daha iyileşme var ama gene de ultrada oynuyormuşum hissi vermiyor. Genişletmek için tıkla... Son oynayışımda bana da kötü geliyordu, DLSS kapatarak ve ayarlarla oynayarak düzeltmiştim. İlk çıktığında laptopta oynamıştım o zaman ultrada oynayamasam da daha netti sen de laptoptan geçtiysen belki o yüzden kötü gelmiş olabilir.
Onur Tuna Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL i5-12400F / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #13 Golden.Nyks dedi: Son oynayışımda bana da kötü geliyordu, DLSS kapatarak ve ayarlarla oynayarak düzeltmiştim. İlk çıktığında laptopta oynamıştım o zaman ultrada oynayamasam da daha netti sen de laptoptan geçtiysen belki o yüzden kötü gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarları yaptın hocam acaba?
Golden.Nyks dedi: Son oynayışımda bana da kötü geliyordu, DLSS kapatarak ve ayarlarla oynayarak düzeltmiştim. İlk çıktığında laptopta oynamıştım o zaman ultrada oynayamasam da daha netti sen de laptoptan geçtiysen belki o yüzden kötü gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarları yaptın hocam acaba?