Cyberpunk 2077 vs Red Dead Redemption 2

İşte anlatamazsın pandemide forumun kalitesi yok denecek kadar düşmüş neredeyse önceden bayağı zevk alıyordum aklı başında insanlar vardı. Şimdi her konuda kanser oluyorum bunlsr türediği için.

20 Nisan'da katılmışsınız, bir de pandemiden önce diyorsunuz

20 Nisan'da katılıp nasıl pandemiden önce iyiydi diyebiliyorsunuz ben onu anlamdım hala.

Forumda dolaşmak için üye olmak gerekmiyor. Sen gerçekten normal değilsin. Her yorumum altında bitiyosun. Lütfen kendi fikirlerini kendine sakla sensin bak valla sensin yemin ederim sensin.
Oyunu baban çıkarmış gibi davranıyorsun

Ya yemin ederim ağzımı bozduracak ya. Sevdiğim oyunu beğendiğimi belirtiyorum yorumlarınla yaşını belli ediyorsun zaten.

Forumda dolaşmak için üye olmak gerekmiyor. Sen gerçekten normal değilsin. Her yorumum altında bitiyorsun. Lütfen kendi fikirlerini kendine sakla sensin bak vallahi sensin yemin ederim sensin.

O zamanlar Toxic'ler yoktu diyorsun. Üye değilken mesaj yazamıyorsun, o zaman sana nasıl Toxic'lik yapsınlar ki?

O zamanlar Toxic'ler yoktu diyorsun. Üye değilken mesaj yazamıyorsun, o zaman sana nasıl Toxic'lik yapsınlar ki?

Sen sıkıntılısın lütfen kendini geliştir ve büyü sana bir tek bu şekilde yardım edebilirim. Benden daha cevap alamazsın kendine iyi bak küçük dostum

Sen sıkıntılısın lütfen kendini geliştir ve büyü sana bir tek bu şekilde yardım edebilirim. Benden daha cevap alamazsın kendine iyi bak küçük dostum
Cevap bulamayınca palamut kafanın çırpınışları...
Komedisin, hem de fazla komedisin.
Sıkıntılının kim olduğu buradan bakınca çok belli oluyor ama...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii ki RDR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…