Cyberpunk 2077 vs Red Dead Redemption 2

Ben konularımda ikisi hakkında da yorumlarımı belirttim benim için RDR 2 100/98 puan, Cyberpunk ise 100/90. oyunları karşılaştırmayı seviyorum evet ikisinin türleri farklı ama yine de karşılaştıramayacağımız anlamına gelmiyor. Aslında bu konunun düzgün sağlıklı bir tartışma ortamı içerisinde ilerlemesini istiyorum ama büyük ihtimalle birazdan ortalık karışacak 😂

Cyber redemption 2(077)

Hikaye açısından 2si baş yapıt.
Açık dünya olarak rdr2'de atınızı alıp gezmek çok zevkli CP77'de ise araba ile dolaşmak zevkli.
Vuruş hissi olarak 2si farklı silah ve farklı hedef olduğu için kesin bir şey denemez.
Optimizasyon olarak 2side çıktığında kötüydü ilerleyen vakit de topladılar.
2side oynanması gereken birer başyapıt.

RDR2'nin görsel kalitesini çok başarılı buluyorum. Hikayesi de ortalam üstü gibi duruyor ama hantal oynanışı pek benlik değil. Cyberpunk ise görsel olarak ortalama belki de üstü bir seviyede bence. Buglara veya optimizasyona takılmıyorum. Hikayesi için bir şey diyemeyeceğim ama şu an çok merak ediyorum. Bence hikaye olarak daha iyi, oynanışı da daha hızlı ve daha çeşitli. Puanlamayı siz belirleyin puanlama yapmayı beceremem :D.Ama şu anlık RDR2 daha başarılı diyebilirim sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı