Cyberpunk 2077 vs Red Dead Redemption 2

Cyberpunk'ın optimizasyon sorunları ve bug'larının çözüldüğünü varsayarsak 89 verirdim ben de. RDR2'ye de 94 veriyorum. İkisinin de türleri farklı ama RDR2 türünün en iyisi olmakla birlikte grafik ve oynanış açısından da güzelliklerini sunuyor. Cyberpunk'a normalde 92 verirdim ama yapay zekası çok avel oyunun.

Rockstar Games AAA oyunlar konusunda tamamıyla ustalaşmış bir durumda 1997'den beri bu işi yapıyor diğeri ise yeni yeni başladı diyebiliriz. Ayrıca ortada ciddi bir bütçe farkı var. Bunlara rağmen yine de Cyberpunk 2077 diyebilirim büyük bir cesaret ister bu kadar küçük bir firmanın bu kadar büyük çaplı bir oyuna girişmesi.

Ben RDR2'nin sunduğu hikayeyi ve inanılmaz özenle tasarlanmış haritasına, en önemlisi bir efsane olan arthur Morgan'a bayıldım. Cyberpunk'ta ise özellikle atmosfer ve yan görev kalitesine ve sunmuş olduğu hikayelerin çeşitliliğine bayıldım.

Bence kıyaslanamaz ancak benim gözümde Cyberpunk 2077 her türlü alır.
Kıyaslanamaz derken ikisi de birbirinden farklı oyunlar asıl Detroit: Become human ile Cyberpunk 2077 olmalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı