Cyberpunk 2077 vs Red Dead Redemption 2

Aman hocam salın. Ne dediğinin tam farkında değil.

Konu altında gayet güzel kaliteli sohbet ediyoruz. Oyunları baban mı yaptı? Bir münasebetin mi var şirketle? RDR 2 ile hiçbir oyun kıyaslanamaz diye bir ayet mi var? Yarın RDR2 ile FIFA'yı kıyaslayacağım. Forumda böyle bir yasak yok. İstediğim şeyle istediğimi kıyaslarım ki açıklamasını bile yaptım. 2 oyun hakkındaki fikirleri tek konu altında toplamak istedim farklı konular açmaktansa, asıl olay kıyas değil. Ben ne dediğimin farkındayım ama siz ne okuduğunuzun tam olarak farkında değilsiniz. Sana tavsiyem tam olarak idrak edemediğin konularda yorum yapma gülünç duruma düşüyorsun. İyi akşamlar.

Konu altında gayet güzel kaliteli sohbet ediyoruz. Oyunları baban mı yaptı? Bir münasebetin mi var şirketle? RDR 2 ile hiçbir oyun kıyaslanamaz diye bir ayet mi var? Yarın RDR2 ile FIFA'yı kıyaslayacağım. Forumda böyle bir yasak yok. İstediğim şeyle istediğimi kıyaslarım ki açıklamasını bile yaptım. 2 oyun hakkındaki fikirleri tek konu altında toplamak istedim farklı konular açmaktansa, asıl olay kıyas değil. Ben ne dediğimin farkındayım ama siz ne okuduğunuzun tam olarak farkında değilsiniz. Sana tavsiyem tam olarak idrak edemediğin konularda yorum yapma gülünç duruma düşüyorsun. İyi akşamlar.
Ya hocam bir de niye kıyaslama yapılmasın, anlamadım bu tipleri. Şimdi adamın 250 lirası var. Bir oyun alacak. Hangisini önerirsiniz diye merak ediyor belki. Fanboyları salın zaten. Dünyanın en kanser topluluğudur. Hangi konuda olursa olsun.

Ya hocam bir de niye kıyaslama yapılmasın, anlamadım bu tipleri. Şimdi adamın 250 lirası var. Bir oyun alacak. Hangisini önerirsiniz diye merak ediyor belki. Fanboyları salın zaten. Dünyanın en kanser topluluğudur. Hangi konuda olursa olsun.

İşte anlatamazsın pandemide forumun kalitesi yok denecek kadar düşmüş neredeyse önceden bayağı zevk alıyordum aklı başında insanlar vardı. Şimdi her konuda kanser oluyorum bunlsr türediği için.

Tartışmasız, amasız fakatsız, lakinsiz Red Dead Redemption 2. arada birinin puanı 90 diğerinin 93 olmasından kaynaklı görünürde 3 puanlık ufak bir fark değil uçurum var. Cyberpunk 2077 90 ediyorsa 100 üzerinden Red Dead Redemption 2 100 üzerinden 190 eder.

rdr.jpeg

Ben Cyberpunk'cıyım. : DDD

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı