Cyberpunk 2077 vs Red Dead Redemption 2

Ben cyberpunkdaki buglar yüzünden ztn kafadan 5 puan düşerim oyundaki seçimler gereksiz 2 puan buradan son olarak da oyunun optimizasyonu berbat bunlar başlı başına ztn 90 puan yapıyo 100 üzerinden dediğin gibi öte yandan rdr 2nin kötü yönü varsa söyleyin de biliyim rdr2 ye puanım konusunu çok fazla beni içine çekemediği için 100 üzerinden 96
En fazla 1 aya düzelecek buglar için 5 puan kırıyorsan diyecek bir şeyim yok.
Benim puanım Cyberpunk'a 94.

Şu anda RDR daha güzel ileride Cyberpunk bugları kalkınca ikisi kapışabilir. Şu anda karşılaştırmak mantıksız. RDR 2 çıkalı bayağı oldu ve oyunun bugları falan çoğunlukla düzeltidi Cyberpunk yeni çıktı karşılaştırmak mantıksız olur. Ama illahi karşılaştır diyorsanız RDR 2.

RDR 2'ye başlamayı denedim ama nedense ben de arkadaş gibi giremedim bir alıp götürmedi beni, Cyberpunk'da şu an akıyorum ne kadar bug ve glitchler arada can sıksa da, sanırım bu işlenen konu ile alakalı birisi 2077 diğeri vahşi batı zamanı dolayısıyla kişiden kişiye değişen tercih meselesi.

Kesinlikle Cyberpunk 2077 çünkü;

Rdr 2'nin araba kontrolleri çok kötü. yollarda sanki asfalt değil de taş toprakta gidiyoruz gibi bir hissi var. Ralli oyunu gibi yollar. Arabalar çok yavaş gidiyor.
Adamlar bana tarihi eser sayılacak bir silah veriyorlar versenize ak-47 doya doya oynayalım!
Oyunda Türkçe dil yok! Hikayeden hiç bir şey anlayamadım ben İngilizce bilmek zorundamıyım.
Oysa Cyberpunk 2077 öyle mi adamlar Türkçe bile eklemişler.
Rdr2 denen oyunumsunun kırılmasını 1 yıl bekledim indirdim sonuç oyun çok ağırdı call of duty bile bu kadar yavaş değil be 4 saat katlanıp sildim. Oysa Cyberpunk öylemi çıktığı ilk gün indirdim adamlar Matrixi getirmiş yuh be! Tüm bu deneyimlerime dayanarak Cyberpunk 2077 diyorum bana göre Witcher 3'ten sonra dünyanın en iyi oyunu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı