Cyberpunk 2077 vs Ultimate Edition

A1a2g2

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 2600x 3600mhz
Anakart: Asus B450m-K
Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz
Ekran Kartı: Asus PH-GTX1660TI-O6G
SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk
Kasa: Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa
Epic Games'te Cyberpunk 2077 450 TL, Steam'de ise aynı oyun 700 küsur liraya denk geliyor. Ultimate Edition ise Epic'te 1380 TL Steam'de ise 1250 lira civarına denk geliyor aradaki oynanış farkı çok farklı mı aradaki fiyat farkına değer mi?

Ultimate çok daha iyi şu ana kadar çıkmış tüm DLC'ler var Phantom Liberty mesela normalinden daha iyi bence. Ultimate al derim.

Peki Epic'te satılan Cyberpunk 2077 450 TL bir de 400 liraya Phantom Liberty eklentisini alsam Ultimate versiyonuyla aynı mı?

Epic’ten 450 TL oyun 400’e de DLC’yi (Phantom Lib.) alırsan en kârlısı oluyor sanırım.
Aynı anda yazdık ben de onu sordum

Özet olarak Ultimate Edition'u almak yerine Cyberpunk 2077+Phantom Liberty eklentisini almak aynı şey değil mi?

Epic Games'te Cyberpunk 2077 450 TL, Steam'de ise aynı oyun 700 küsur liraya denk geliyor. Ultimate Edition ise Epic'te 1380 TL Steam'de ise 1250 lira civarına denk geliyor aradaki oynanış farkı çok farklı mı aradaki fiyat farkına değer mi?

Ultimate eklentisi sadece Phantom Liberty kapsamış hali oluyor. Onun dışındaki oyun ile alakalı olmayan müzik içeren vs. DLC'ler var onu oyunu aldığında ücretsiz kütüphaneye ekleyip indirebiliyorsun. Yani oyunu Steam'den almanı öneririm Epic Games sevemiyorum ben. Sanırım Steam'de şu an 1250 TL Ultimate Edition. Epic Games'ten ikisini ayrı ayrı alırsan şu an 850ye geliyor fakat ben Steam'den aldım daha iyi bir platform olduğundan dolayı.

Özet olarak Ultimate Edition'u almak yerine Cyberpunk 2077+Phantom Liberty eklentisini almak aynı şey değil mi?

Evet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultimate eklentisi sadece Phantom Liberty kapsamış hali oluyor. Onun dışındaki oyun ile alakalı olmayan müzik içeren vs. DLC'ler var onu oyunu aldığında ücretsiz kütüphaneye ekleyip indirebiliyorsun. Yani oyunu Steam'den almanı öneririm Epic Games sevemiyorum ben. Sanırım Steam'de şu an 1250 TL Ultimate Edition. Epic Games'ten ikisini ayrı ayrı alırsan şu an 850ye geliyor fakat ben Steam'den aldım daha iyi bir platform olduğundan dolayı.

Evet

Sırf Steam'de kütüphanede gözüksün diye %50 fazla para verilmez bence epicten alayım ben en iyisi

Epic’ten 850 TL’ye al geç. Steam’e falan fazladan para verileceğine, yeni oyun alınır o paraya. Geçen haftalarda Ultimate sürüm 800 TL civarına düşmüştü.

@FidelSilverhand Fikrin beğenilmeyince alakasız mesaja alakasız emoji atacak kadar şey olma!

Geri
Yukarı