1 114187 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.326 Çözümler 8 26 Mart 2019 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et War Thunder oynayanlar anlayacaktır. Oynamaya da gerek yok, mantığı çözersiniz. @Heinz Guderian
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et War Thunder oynayanlar anlayacaktır. Oynamaya da gerek yok, mantığı çözersiniz. @Heinz Guderian
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 26 Mart 2019 #2 Şu oyun balon çıkarsa yüzyılın şokunu ve hayal kırıklığını yaşar millet. Kaç yıldır gözü açık bekleyenleri var. Balon çıkmaz da bir ihtimal diyorum.
Şu oyun balon çıkarsa yüzyılın şokunu ve hayal kırıklığını yaşar millet. Kaç yıldır gözü açık bekleyenleri var. Balon çıkmaz da bir ihtimal diyorum.
1 114187 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.326 Çözümler 8 26 Mart 2019 #3 Jira dedi: Şu oyun balon çıkarsa yüzyılın şokunu ve hayal kırıklığını yaşar millet. Kaç yıldır gözü açık bekleyenleri var. Balon çıkmaz da bir ihtimal diyorum. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz diye umuyorum. (Umuyorum)
Jira dedi: Şu oyun balon çıkarsa yüzyılın şokunu ve hayal kırıklığını yaşar millet. Kaç yıldır gözü açık bekleyenleri var. Balon çıkmaz da bir ihtimal diyorum. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz diye umuyorum. (Umuyorum)
D dımbıllanus Hectopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Mart 2019 #4 Şu efsane ya Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu efsane ya Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 26 Mart 2019 #5 "Bir yalan ya da ilüzyon" dediği kısımda gemi, geminin içinden geçmesi
1 114187 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.326 Çözümler 8 26 Mart 2019 #6 Mr.Acar dedi: "Bir yalan ya da ilüzyon" dediği kısımda gemi, geminin içinden geçmesi Genişletmek için tıkla... Hahahah
Mr.Acar dedi: "Bir yalan ya da ilüzyon" dediği kısımda gemi, geminin içinden geçmesi Genişletmek için tıkla... Hahahah