Cyberpunk 2077 yaşadıklarım

Hikaye çok güzel ama bug var ve optimizasyon adlı şey oyunun yanından bile geçmemiş.

İlk günden oyunu gömmek bence mantıksız. Daha ilk günü çünkü.

İfadeler: Pmw
GTX 1650 ile 50 FPS en düşük ayarlar son sürücü ile alıyorum.(GTX 1650 R9 270'e göre %79 daha performanslı. Kaynak.)

Yani bahsettiğin ekran kartı doğal olarak çok daha iyi, ben bir umut belki 40 50 FPS alır diye düşünüyordum cevabına göre alamazmış. Teşekkür ederim.

İfadeler: Pmw
Oyunu bugün sabah 11.30 indirdim.
Sistem.
ASUS ROG 3080 = sabah 11 geldi.
i7 10700 5.2 GHz OC.
24 GB RAM.

1440P = 70 FPS.
2160P = 27-30 FPS alarak.
Oyunu kapattım.
Acayip bug var.
Optimizasyon çok kötü.
Vallahi adam haklı. Böyle bir sistemi varken adam akıllı bir deneyim yaşamak ister insan. Oyun parası da az buz bir şey de değil ki. Çok uzun süredir bekleyenler ve böyle bir sistem ile iyi performans alamayan arkadaşlar için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Onun dışında lütfen her Cyberpunk 2077 konusu altında balon muhabbeti açmayın. Sistem özelliklerini sunmuş kullanıcı ve bundan şikayetçi ise bu yönde tartışmalar yapın. İlerleyen zamanlarda güncelleme gelecek deniliyor ama bu ne kadar zaman? Oyun 1 ay ertelenince kıyamet kopmuştu. Buraya kadar bekleyip, iyi bir deneyim için belirsiz bir tarihten medet ummak her oyuncuyu rahatsız eder. Adı üstünde ön sipariş. ben bu oyunu aldıysam o gün çok güzel bir şekilde oynamak zorundayım. Kimse ben bunu alayım da 2-3 aya kadar düzelir zaten diye almadı. Umarım en yakın zamanda göze çarpan hatalardan arınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…