Cyberpunk 2077 yaşadıklarım

Önemli olan 150 FPS falan değil.
7 Yıl geliştirildi optimize çıkmalıydı,
3080 o kadar para veriyorsun 30 FPS veriyor.
Hatalar fazla.
Neredeyse 300TL oyun.
1050 Ti, 1660 Ti ile 60 FPS hayali kuran şu insanların 20 FPS alıp üzülmesi.
Hikaye çok güzel ama bug var ve optimizasyon adlı şey oyunun yanından bile geçmemiş.

Oyunu bugün sabah 11.30 indirdim.
Sistem.
ASUS ROG 3080 = sabah 11 geldi.
i7 10700 5.2 GHz OC.
24 GB RAM.

1440P = 70 FPS.
2160P = 27-30 FPS alarak.
Oyunu kapattım.
Acayip bug var.
Optimizasyon çok kötü.
Vallahi adam haklı. Böyle bir sistemi varken adam akıllı bir deneyim yaşamak ister insan. Oyun parası da az buz bir şey de değil ki. Çok uzun süredir bekleyenler ve böyle bir sistem ile iyi performans alamayan arkadaşlar için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Onun dışında lütfen her Cyberpunk 2077 konusu altında balon muhabbeti açmayın. Sistem özelliklerini sunmuş kullanıcı ve bundan şikayetçi ise bu yönde tartışmalar yapın. İlerleyen zamanlarda güncelleme gelecek deniliyor ama bu ne kadar zaman? Oyun 1 ay ertelenince kıyamet kopmuştu. Buraya kadar bekleyip, iyi bir deneyim için belirsiz bir tarihten medet ummak her oyuncuyu rahatsız eder. Adı üstünde ön sipariş. ben bu oyunu aldıysam o gün çok güzel bir şekilde oynamak zorundayım. Kimse ben bunu alayım da 2-3 aya kadar düzelir zaten diye almadı. Umarım en yakın zamanda göze çarpan hatalardan arınır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı