Cyberpunk 2077'de ayar değiştirince oyundan atıyor

• Konuyu başlatan Ainnt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.730
İşletim sistemi
Windows 11

Ainnt

Megapat
Daha fazla  
Oyuna 1.5 güncellemesi gelince bir daha indireyim dedim. Grafik ayarlarını değiştirip kaydedince direkt crash veriyor. Daireme gelip görünüşümü değiştireyim dedim. Kaydedince yine crash veriyor.

Yönetici olarak çalıştırıp bir daha denedim. Değiştirip kaydedebildim. Bir daha girdim. Değiştirmeden çıkınca attı bu sefer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden bakıyoruz?

Windows logosuna sag tiklayip Olay Görüntüleyicisini aciyorsunuz. Girdikten sonra da Windows Günlükleri kismindan uygulama sekmesinde Cyberpunk'a ait hatayi buluyorsunuz. Oyunu acin, cöktükten sonra en baslarda belirir zaten. Böylece eski raporlari aramak zorunda kalmazsiniz.

Bir konuda ise C:\Users\mbrsy\AppData\Local\Programs\CD Projekt Red\REDlauncher\logs\REDprelauncher.log dosyasinin paylasilmasini istemisler. Belki burada hataya dair bilgiler mevcuttur.

Windows logosuna sag tiklayip Olay Görüntüleyicisini aciyorsunuz. Girdikten sonra da Windows Günlükleri kismindan uygulama sekmesinde Cyberpunk'a ait hatayi buluyorsunuz. Oyunu acin, cöktükten sonra en baslarda belirir zaten. Böylece eski raporlari aramak zorunda kalmazsiniz.

Bir konuda ise C:\Users\mbrsy\AppData\Local\Programs\CD Projekt Red\REDlauncher\logs\REDprelauncher.log dosyasinin paylasilmasini istemisler. Belki burada hataya dair bilgiler mevcuttur.
Olay günlüğünde bir hata görünmüyor. Alttaki verdiğin dizinde de herhangi bir klasör oluşturulmamış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı