Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2020 #41 Motionless IN White dedi: Moderatörler amma da çok para kazanıyor he Alırsın merak etme Genişletmek için tıkla... Moderatörlerin de haberi olsa keşke eski modum
Motionless IN White dedi: Moderatörler amma da çok para kazanıyor he Alırsın merak etme Genişletmek için tıkla... Moderatörlerin de haberi olsa keşke eski modum
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.795 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 7 Haziran 2020 #42 Shimada Sensei dedi: Moderatörlerin de haberi olsa keşke eski modum Genişletmek için tıkla... Hişt çaktırma Döner yemeyip biriktirilir ise 1.5 ayda alınabilir
Shimada Sensei dedi: Moderatörlerin de haberi olsa keşke eski modum Genişletmek için tıkla... Hişt çaktırma Döner yemeyip biriktirilir ise 1.5 ayda alınabilir
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.057 Makaleler 26 Çözümler 519 7 Haziran 2020 #43 Motionless IN White dedi: Moderatörler amma da çok para kazanıyor he Alırsın merak etme Genişletmek için tıkla... Dini değerlere söven, bir zamanlar samimi olduğum şahıs da iyi kazanıyor. Son düzenleme: 7 Haziran 2020
Motionless IN White dedi: Moderatörler amma da çok para kazanıyor he Alırsın merak etme Genişletmek için tıkla... Dini değerlere söven, bir zamanlar samimi olduğum şahıs da iyi kazanıyor.
2 295833 Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 153 Çözümler 2 7 Haziran 2020 #44 Motionless IN White dedi: Peki sonra? 100 döneri 1 ayda bitirdin diyelim, peki ya kalıcı bir oyun? Ömür boyu emrine amade, hadi onu geçtim bu ikisi farklı şeyler. Birisi eğlence diğeri ise gıda, yani böyle bir şey demek hiç doğru değil. Oyunu almayacak isen almayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama büyük ihtimalle 2 veya 3 yıla fiyatları düşer o zaman ancak alabilirim
Motionless IN White dedi: Peki sonra? 100 döneri 1 ayda bitirdin diyelim, peki ya kalıcı bir oyun? Ömür boyu emrine amade, hadi onu geçtim bu ikisi farklı şeyler. Birisi eğlence diğeri ise gıda, yani böyle bir şey demek hiç doğru değil. Oyunu almayacak isen almayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama büyük ihtimalle 2 veya 3 yıla fiyatları düşer o zaman ancak alabilirim
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.795 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 7 Haziran 2020 #45 Emir Dayı dedi: Dini değerlere söven, bir zamanlar samimi olduğum şahıs da iyi kazanıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer arkadaşınıza sormaz iseniz olabilir tabii. slybaris88 dedi: Ama büyük ihtimalle 2 veya 3 yıla fiyatları düşer o zaman ancak alabilirim Genişletmek için tıkla... Aslında Steam yaz indiriminde alınabilir düzeye tam gelecektir diye düşünüyorum.
Emir Dayı dedi: Dini değerlere söven, bir zamanlar samimi olduğum şahıs da iyi kazanıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer arkadaşınıza sormaz iseniz olabilir tabii. slybaris88 dedi: Ama büyük ihtimalle 2 veya 3 yıla fiyatları düşer o zaman ancak alabilirim Genişletmek için tıkla... Aslında Steam yaz indiriminde alınabilir düzeye tam gelecektir diye düşünüyorum.
Ansur Megapat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 780 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #46 Oyunu aldım ama oynatacak bilgisayar şu anda yok. O zamana kadar alırsam, erkek seçerim.
Fik0o Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #47 Hele bi oyun çıksında.