Cyberpunk 2077'de sokaktaki arabaları çalamayabilirsiniz

Ben açıkçası her arabayı istediğim gibi çalamamızı iyi buluyorum örneğin hackleme gibi bir minioyun yapabilirler arabayı çalabilmek için ama bazı skiller açtığımızda ise belki o minioyunu atlatabilmemizi sağlar.

Böyle olacağı belliydi. Oyun aksiyon oyunu değil. RPG oyunu. Bunu kafanıza sokmanız lazım. RPG oyunu için böyle olması çok daha iyi.
Ben o arabayı çalamayacaksam açık dünya yapmanın ne anlamı var?
Arabayı çalacaksınız fakat yetenek ağacından belli yetenekler açınca çalabileceksiniz.
Hem açık dünya diyorlar hem de araba çalamıyoruz böyle saçma bir şey olabilir mi?
Gözünüzle okursanız incelemeleri veya analizleri çalabileceğimizi fakat GTA gibi direkt her arabayı çalmak yerine yeteneklerimizi geliştirince çalacağımızı anlardınız.

Tamamen katılıyorum fakat bu saydıklarınızı Online'da yapabilirsek çok tatlı olur, ki ben öyle umuyorum.
Hem açık dünya diyorlar hem de araba çalamıyoruz böyle saçma bir şey olabilir mi?
Sen GTA'da istediğin gibi araba çalabiliyorsun, bunun RPG ile harmanlanmış halini düşün, yeteneklerin kilidi açıldıkça, karakterin geliştikçe çalabilir olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…