Cyberpunk 2077'de son durum ne?

Makaleler
1
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Cyberpunk ilk çıktığında buglarla dolu olmasından dolayı çok fazla dalga konusu oldu. Şu an oyunu kuponla beraber Epic'te 64.50 liraya satın alabiliyorum, daha önce hiç oynamadım. Şimdiye kadar getirdikleri güncellemeler ve iyileştirmeler yeterli mi? Optimizasyon nasıl? Teşekkürler.

Bildiğiniz gibi Cyberpunk ilk çıktığında buglarla dolu olmasından dolayı çok fazla dalga konusu oldu. Şu an oyunu kuponla beraber Epic'te 64.50 liraya satın alabiliyorum, daha önce hiç oynamadım. Şimdiye kadar getirdikleri güncellemeler ve iyileştirmeler yeterli mi? Optimizasyon nasıl? Teşekkürler.

Bende yeni aldım sorun yaşamadım ufak tefek kaplama hataları dışında onlarda çok rahatsız etmiyor zaten nadiren çıkıyor.

60TL verdim gayet hak ediyor bir daha bulamazsın o fiyata oynuyorum bende 0 hata var şu an NPC'ler dolu mapta kaynıyor optimizasyonu hala kötü ama oynanıyor DLSS performans ile çok daha iyi FPS alıyorsun.

İlk çıktığı zamanlar girmiştim arada dağlar kadar fark var. Alınabilir durumda optimizasyonda biraz daha iyi ama düzelmesi gerek biraz daha. Şubatta bir güncelleme daha gelecek ondan umutluyum.

Ben 2 haftadır oynuyorum şimdiye kadar oyunu kıran ya da ciddi sorun yaşatan bir bugla karşılaşmadım. Ufak tefek texture bugları dışında gözüme takılan bir şey yok şimdilik.

64.50 tl için fazla iyi bir oyun bence :) zevkle oynadım bitirdim öneririm. Herhangi bir optimizasyon sorunuyla fps dususuyle vs karsilasmadim. Arada sirada buglar oldu takılmadım oyuna devam ettim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı