Cyberpunk 2077'nin aşırı bir şekilde abartılması

jeffington

Hectopat
Makaleler
1
Daha çıkmamış bir oyun bu neden bu kadar sevildi anlamadım. Hayır yani sadece oynanış videolarını izleyerek tamam abi bu oyun efsane demezsin yani. Özellikle bu Sitede'de oyunun fanboyları çok fazla. Oyun sorunlu çıkarsa ne olacak çok merak ediyorum. Düşünceleriniz varsa bekliyorum.

Yapımcı firma sayesinde.

CDPR milleti bir güzel gazladıda o yüzden. Türkiye'deki oyun basınında bu oyunun Türkiye'de abartılmasının sebebi. (Multiplayer, Oyun Gezer vb..)

Fanboy nedir? Sorgusuz suhalsiz arastirma yapmadan kotu taraflarini onemsemeden goz onunde bulundurmadan yargilamaktir. Biz kotu taraflarinida elestiriyoruz iyi taraflarinida abartiyoruz. Bu fanboyluk degil.

Ben zaten sitedeki herkes fanboyluk yapıyor demiyorum ama sayıları azda değil.

Hocam Witcher 3 diye bir oyun vardı zamanında. Bayağı sağlam bir oyun idi. Bu oyunu CDPR adlı şirket yapmıştı. Yani demem o ki bu adamların yaptığı oyun sadece oyun değil, aynı zamanda sanat eseri. Adamlar tasarlarken, üretirken, uygularken salt para kazanma amacıyla yapmıyorlar işlerini. Oyuna ruh katıyorlar.

Adamlar iyi reklam yaptı. Oyunu çıkmadan sevdirdiler. Oyunu insanlar merak ediyor. Beklendiği kadar iyi olacağını sanmıyorum. Böyle bir konu açtığına göre büyük ihtimal sende oyunun çıkacağı günü bekliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…