Cyberpunk 2077'ye fan yapımı Online mod geliyor!

Makaleler
11
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
Cyberpunk 2077'ye Online mod geleceği önceden duyurulmuştu ve yakın zamanda da büyük bir güncelleme aldığını bildirdiler.

Beta testlerinin bittiğini, tam sürüm olarak yakın zamanda çıkacağı söyleniyor.

Son büyük güncelleme içeriği:
  • Çevrimiçi yarış.
  • Çevrimiçi PvP.
  • Araç senkronizasyonu büyük ölçüde iyileştirildi.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA 5'in en büyük rakibiydi, tek eksiği online diyebilirim onu da getirecekler. Tabii diğer oyunlardaki online'dan pek farkı olmaz ve GTA 5 kadar gelişmiş bir online taraf zaten göremeyiz. Ama olsun baya ilerlediler.

@CyHan_Atalay, fan yapımı değil de resmi olarak gelmesini çok isterdim. :D Videoda bile bariz takılma, FPS sorunları görülüyor.

@CyHan_Atalay, fan yapımı değil de resmi olarak gelmesini çok isterdim. :D Videoda bile bariz takılma, FPS sorunları görülüyor.
Ben bunun fan yapımı olacağını bilmiyordum bu arada :D Bu pek de iyi olmadı ama olsun hiç yoktan iyi derler. Bence işin temeli oluşturulduğu için oyunun kendi geliştiricileri de ipin ucundan tutabilir belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
@CyHan_Atalay, başlıkta özellikle fan yapımı yazdım hocam. :D Belki de CD Project modu görüp resmiyette geliştirebilir. Çok iyi olurdu.

@CyHan_Atalay, başlıkta özellikle fan yapımı yazdım hocam. :D Belki de CD Project modu görüp resmiyette geliştirebilir. Çok iyi olurdu.
Harbiden görmemişim, bugün Technopat'ı fazla kaçırdım sanırsam 😂 Bence öyle olur gibime geliyor resmiyete biner bu mod.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı