Sürprizbozan Cyberpunk Arasaka'ya en çok zarar veren son

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda1927

Decapat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Cyberpunk'a animeden sonra tekrar başladım ve arasakaya karşı hiç olmadığım kadar kin doluyum oyunu bitireli 1 seneden fazla olduğundan diğer sonları hatırlamıyorum. Şu an arasakayı bitirdiğimiz veya en bitirmeye yaklaştığımız son hangisi? Canımızdan olsak bile.
 


Johnny Silverhand ile ilişkini %70 ' in üzerinde tuttuğunda aktifleşen gizli son, tek başına Arasakayı basıp herkesin içinden geçiyorsunuz ve son sekansta Delemain size Arasakanın zor durumda olduğunu hisselerinin battığını cart curt vs. anlatıyor.

 
Son düzenleme:

Johnny Silverhand ile ilişkini %70 ' in üzerinde tuttuğunda aktifleşen gizli son, tek başına Arasakayı basıp herkesin içinden geçiyorsunuz ve son sekansta Delemain size Arasakanın zor durumda olduğunu hisselerinin battığını cart curt vs. anlatıyor.​

Vücudu V'ye Rogue ve Johnny sonlarında bıraktığımızda aynı şeyi söylüyor. Hatta aynı sonlarda Vücut Johnny'de kaldığında Steve ile giderken Johnny Arasaka'nın zor durumda olduğunu ve bir şirket savaşına daha giremeyeceğini belirtiyor. Anlayacağınız Rogue'un öldüğü ve İntihar görevinde Arasaka'ya aynı zararı vermiş oluyoruz kanımca.

İlişkiyi nasıl fazla tutuyoruz hocam?
Johnny'e ters cevap vermemelisiniz. Ayrıca Chipin'In görevi çok önemli. Yakında oyuna tekrar başlarsam bununla ilgili bir rehber hazırlarım belki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı