Merhabalar, panam görevlerini oynuyorum henüz bitirmedim. "savaş zamanı" isimli görevdeyim, izleri taramam gerekiyor görevin ilerlemesi için. Mağaraya Panam'ın Nash'tan alacağı intikam için önceden girmiştim, bu yüzden beni açık dünyaya salınca mağaraya gittim. Fakat ne konteyner ne de araç var içeride, mağaranın dışında gece 11 yaptıktan sonra da girdim fakat yine olmadı. Bazı yabancı kaynaklarda, 40 saygınlığa ulaşınca arabanın çıktığı, bazı yerlerde ise Panam'ın görevlerinin bitmiş olması gerektiği yazıyor, doğru olan hangisi? Veya araca direkt ulaşmanın bir yolu var mı?
Dostlar, resmi açıklamaya denk geldim. O araç artık bir Easter Egg değilmiş, sahip olmak adına, 40 saygınlık seviyesine ulaştığınız takdirde haritada soru işareti olarak beliriyor, gidince de aracı alabiliyorsunuz.
Dostlar, resmi açıklamaya denk geldim. O araç artık bir Easter Egg değilmiş, sahip olmak adına, 40 saygınlık seviyesine ulaştığınız takdirde haritada soru işareti olarak beliriyor, gidince de aracı alabiliyorsunuz.