Cyberpunk oyunu nasıl modlanır?

Katılım
29 Ağustos 2022
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunu modlamak istiyorum lakin nasıl yapılır bilmiyorum redmod diye kendi modunu yapabileceğin uygulama cıkartmışlar lakin redmoda girdigim gibi atıyor CMD ekranı acılıyor saniyesinde kapanıyor.
 
Hangi modu atmak istiyorsunuz?
 
Merhaba, şu site'ye tıklayarak 3. parti modlara ulaşabilirsiniz. Örnek olarak bu modu kurmak isterseniz ilk önce Vortex adlı yazılımı kurmalısınız. Ardından Vortex'i kurup gerekli adımları yaptığınızda (program size gösterecek) siteden istediğiniz bir moda girerek (arkada Vortex açıkken) modun bulunduğu sayfada
1664128241210.png
Vortex ile indire basacaksınız ve moddan önce
1664128268231.png
bu gereksinimleri yeni sekmede açıp sırasıyla kuracaksınız, siz sekmelerde Vortex ile indir dedikçe sizi Vortex yazılımına yönlendirecek ve kendisi otomatik kuracak. Ardından da o gereksinimleri yükledikten sonra modun kendisini de otomatik bir şekilde Vortex ile kuracaksınız. Oyuna girdiğinizde hata almanız durumunda Vortex ile modu kaldırabilir, yeniden yükleyebilirsiniz.
 
Attıktan sonra herhangi bir uyarı veriyor mu?
HAYIR MOD kurmasını biliyorum sadece ben kurmaktan ziyade mod yapmak için dedim

Merhaba, şu site'ye tıklayarak 3. parti modlara ulaşabilirsiniz. Örnek olarak bu modu kurmak isterseniz ilk önce Vortex adlı yazılımı kurmalısınız. Ardından Vortex'i kurup gerekli adımları yaptığınızda (program size gösterecek) siteden istediğiniz bir moda girerek (arkada Vortex açıkken) modun bulunduğu sayfada Eki Görüntüle 1527982 Vortex ile indire basacaksınız ve moddan önce Eki Görüntüle 1527983 bu gereksinimleri yeni sekmede açıp sırasıyla kuracaksınız, siz sekmelerde Vortex ile indir dedikçe sizi Vortex yazılımına yönlendirecek ve kendisi otomatik kuracak. Ardından da o gereksinimleri yükledikten sonra modun kendisini de otomatik bir şekilde Vortex ile kuracaksınız. Oyuna girdiğinizde hata almanız durumunda Vortex ile modu kaldırabilir, yeniden yükleyebilirsiniz.
kanka cok teşekkür ederim yazın için bunları biliyorum mod yapmak istiyorum indirmekten ziyade
 

Yeni konular

Geri
Yukarı