Polonya korsan oyun dönemi, dönemin düşük oyun maliyetleri gibi konulara hiç girmeyelim. Cartayı çekince geçmişle karınlarını doyuramazlar. Adamlar büyük ünlülerle anlaşıp, yapımı uzun süren bir oyun geliştirdiler. Satışlar beklenildiği gibi olmazsa gerçekten büyük sıkıntı.
Polonya korsan oyun dönemi, dönemin düşük oyun maliyetleri gibi konulara hiç girmeyelim. Cartayı çekince geçmişle karınlarını doyuramazlar. Adamlar büyük ünlülerle anlaşıp, yapımı uzun süren bir oyun geliştirdiler. Satışlar beklenildiği gibi olmazsa gerçekten büyük sıkıntı.
İnsanlar bu oyunu niye korsan oynar ki anlayamıyorum. Hadi emeği falan geçtim. Oyuna verecek paran yoksa bu oyunu oynatabilecek bilgisayarın nasıl oluyor? Cimrilik ve emek hırsızlığından başka bir şey değil.
Babasının ay sonu eve getirdiği 3 kuruş parayla, sırf Steam kütüphanesinde Cyberpunk 2077 olacağı için havalı olacağını düşünüp oyunu satın alan tayfa : Eki Görüntüle 772514
Babasının ay sonu eve getirdiği 3 kuruş parayla, sırf Steam kütüphanesinde Cyberpunk 2077 olacağı için havalı olacağını düşünüp 250 TL veren tayfa : Eki Görüntüle 772514
Kesinlikle katılıyorum. Kendi kazanamadığım para ile gidip de baba/anne şunu alalım diyemem, demem de zaten.
Crackwatch sevdiğim bir ortam cidden. Bizim gibilerin toplaştığı alan
Babasının ay sonu eve getirdiği 3 kuruş parayla, sırf Steam kütüphanesinde Cyberpunk 2077 olacağı için havalı olacağını düşünüp 250 TL veren tayfa : Eki Görüntüle 772514
Korsan oynayıp, artan parayla ROG Strix güç kaynağı alan birisi olarak bu mesajı onaylıyorum. Eskiden orijinal oynayıp Platoon güç kaynaklarına talim ederdik. Zor zamanlardı.