Türkiye'nin en iyi mizahşörü artık Cem yılmaz değil.Seni çok sevdiğim için kızgın attım.
Türkiye'nin en iyi mizahşörü artık Cem yılmaz değil.Seni çok sevdiğim için kızgın attım.
Tamam ona bir şey demiyorum. Hatta bak benim 1060 ekran kartım var. Yazılanları okuduktan sonra alıp almamak arasında kararsız kaldım. Bunlara lafım yok haklısınız. Benim demek istediğim şu. Oyun çıkmadan oyunu savunanlar ne ise, oyun çıkmadan oyuna balon diyenlerde o.
Kağıt üzerinde sizin High ayar oynamanız gerekir idi.
Yani evet o da var. Bu kadar ertelediklerine göre daha temiz bir oyun ekliyordu çoğu kişi. Benim içim önemli olan sonuç, oyunun bir an önce oynanabilir seviyeye gelsin yeter.Sıkıntılar 8 yıl artı birkaç bin erteleme ile düzeltilmemişse bu da çok büyük bir eksi tabii.
Rockstar ne yaparsa kaliteli yapıyor. Hele RDR2... Muazzam bir oyun. 2 kere bitirdim. CP da bir RDR2 değil ama güzel olacağına inanıyorum.Rockstar bana kalırsa RPG türüne elini sürmez zaten. Gerek de yok kimse Rockstar'dan RPG oyunu beklemez. Onlar yapması gerekeni gayet iyi yapıyor. Profil resmimden de bellidir zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.