Cyberpunk ve fanboyları

Oyun çıkmadan 3 gün önce balon olacak dedim saatlerce bana hakaret ettiler dün konuların altına ya kaldırmadı ben iade ediyorum yazdılar ortalıkta yoklar şu an.

Aga balon kelimesi bence herkese dokunur ya. Tamam kötü yanları olabilir ama 8 yıllık bir gelişim sürecinde olan ve saygıdeğer bir firmanın oyununa direk balon demek ne bileyim pek hoş değil.

Oku fanboyların yorumlarını gül eğlen geç. Benim gram umrumda olmuyor öyle insanlar. Önemli olan yapıcı eleştiri. Ama şöyle bir durum da var. İnsanların bazıları da sürekli aşağılama amacında oyunu "çöp, balon..." gibi sözlerle. Bu benim sinirimi bozar açıkçası.

Aga balon kelimesi bence herkese dokunur ya. Tamam kötü yanları olabilir ama 8 yıllık bir gelişim sürecinde olan ve saygıdeğer bir firmanın oyununa direk balon demek ne bileyim pek hoş değil.
8 yıllık bir gelişim sürecinde böyle bir oyun ortaya çıkıyorsa, açıkçası ben balon derim.

Nerede buradaki arkadaşlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…