Cyberpunk ve fanboyları

8 Yıllık bir gelişim sürecinde böyle bir oyun ortaya çıkıyorsa, açıkçası ben balon derim.

Tabi canım hayal kırıklığı olan bir oyun diyor çoğu kişi. Ben oynamadım bilmiyorum. Benim takıldığım kısım "balon" kelimesi. Yani balon demek hoş değil onu diyorum sadece.

Bunlar direk CD PROJEKT RED Fanboy'u desek daha doğru olur. Bu tür insanlar oyunu 4/4'lük sanar. Ve en ufak bir eleştiri de kızgın emoji yağmuruna tutulursun. Bu CP 2077'ye özel bir şey değil. The Witcher 3'de de böyle sağlam bir fanboy kitle var. İlk defa olan bir şey değil. Son defa da olmayacak. Fanboy kitleye ne desen boş. Ve katılıyorum. Bu kadar ertelediler. Ama yine balon çıktı. Optimizasyon yok. Araba ve araba mantığı iyi değil. Vuruş efekti fiyasko. Her şeyin ortaya çıkması için 2 hafta geçmesi gerek. Oyun şu an toz pembe gözüküyor. Oynadıkça bug ve hata çıkar. Madem erteledin sürekli. Bari adam akıllı optimizasyon ile gelseydin.

Tabi canım hayal kırıklığı olan bir oyun diyor çoğu kişi. Ben oynamadım bilmiyorum. Benim takıldığım kısım "balon" kelimesi. Yani balon demek hoş değil onu diyorum sadece.
Bak hocam kocaman balon yaptım ben oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…