Bilgisayarda çok fazla can sıkan hatayla karşılaşmayanlarda olmuş. PS ve Xbox tarafında zaten kendileride açıklamıştı. Erteleme sebepleri oydu. Bilemeyiz belki gerçekten zordur bunları ayarlamak belki de kendilerini reklam kampanyalarına gereğinden fazla kaptırdılar. Haklısızını oyunun böyle çıkması hiç hoş değil ama yani kaç kişininde emeği var direk balon demek cidden hoş değil.
Oyuna inceleme puanı vermeden önce güncellemeleri bekleyeceğim. 40-50 GB güncelleme dediler hiçbirini daha göremedik. Umarım o güncellemelerde optimizasyona yönelik yerler vardır. Kamerayı aniden çevirince 20 FPS oluyor bir anda. Çok saçma yerlerde kasıyor. Genel olarak 60 FPS oynayabiliyorum ama oyun çorba oldu. Anlık droplar ve buglar zevk almanın önüne geçiyor gibi. Bir göreve giriyorum, ne kadar uzun olursa olsun bug yoksa sıkılmıyorum.
Evelyn ile arasaka binasındaki BD inceleme kısmı uzundu ama sorunsuz bir şekilde oynayabildiğim için zevk verdi. Öteki yandan örümcek robotu aldığımız kısımda bug ve yapay zeka hatalarından dolayı zevk alamadım. (hack mantığı çözemememin de katkısı var)
Hikayesi falan nasıldır hiç bilmiyorum. Oyunla ilgili bi trailer izlemişimdir o kadar. Tam sürüm olarak çıkmadı diye biliyorum. Eğer öyleyse ve ileride düzeltirlerse çok iyi bir oyuna dönüşür.
Fanboyluk hayatımda gördüğüm en saçma şey. Ya arkadaş eleştirmesini de bileceksin iyi olan yönünü söylemeyi de. Yok kötü diyeni linçleyeyim falan hepsi düşüncesiz koyunun tekidir.