Cyberpunk ve fanboyları

8 yıllık bir gelişim sürecinde böyle bir oyun ortaya çıkıyorsa, açıkçası ben balon derim.
Hocam ama GTA 5 ile CP arasında dağlar kadar fark var. CP GTA 5'e göre geliştirilmesi çok daha zor bir oyun. CP'yi geliştirmede Rockstar'ın bile zorlanacağını düşünüyorum. Buglar düzeltildiği ve diğer sıkıntılar çözüldüğünde karşımızda oynanabilir güzel bir RPG oyunu olacağını düşünüyorum.

Hocam ama GTA 5 ile CP arasında dağlar kadar fark var. CP GTA 5'e göre geliştirilmesi çok daha zor bir oyun. CP'yi geliştirmede Rockstar'ın bile zorlanacağını düşünüyorum. Buglar düzeltildiği ve diğer sıkıntılar çözüldüğünde karşımızda oynanabilir güzel bir RPG oyunu olacağını düşünüyorum.
İnşallah hocam.

Doğruları söylemek ne zamandan beri Fanboy'luk oluyor?
Haterlık olmasın :) Cyberpunk 2077'yi bekleyen "METEA" oynayan kitle hayal kırıklığına uğradı tabii.

Böyle büyük 3D RPG oyunlarının bugsız çıktığı nerede görülmüş. Optimizasyon da düzelir. Oyunun şu anki haline kızanlara katılıyorum ama oyun çıkmadan 3 ay önce oyuna balon diyenler direkt haterdır, kabul edin artık şunu.

Hocam ama GTA 5 ile CP arasında dağlar kadar fark var. CP GTA 5'e göre geliştirilmesi çok daha zor bir oyun. Cp'yi geliştirmede Rockstar'ın bile zorlanacağını düşünüyorum. Buglar düzeltildiği ve diğer sıkıntılar çözüldüğünde karşımızda oynanabilir güzel bir RPG oyunu olacağını düşünüyorum.

Rockstar bana kalırsa RPG türüne elini sürmez zaten. Gerek de yok kimse Rockstar'dan RPG oyunu beklemez. Onlar yapması gerekeni gayet iyi yapıyor. Profil resmimden de bellidir zaten :D.

Sıkıntılar 8 yıl artı birkaç bin erteleme ile düzeltilmemişse bu da çok büyük bir eksi tabii.

Kesin fanboyumdur 🤣 Fanboy olanlar eline bira alıp Cyberpunk'ın ön yüklemeye çıkmasını bekleyen kişilere deniyor. Ben oyunu almadım bile.

@Zcherby
Cyberpunk 2077 balon çıkar beklentileri karşılamazsa diye açıyorum bu konuyu öfkenizi burada dökün.
Bu konu dursun burada. Sistemi açmayan, diğer konularda oyuna balon dediğim için bana laf edenler eğer oyunu açamaz oynayamazlar ise yeni konu açmasın, kirlilik olmasın forumda, bu konu altında toplaşsınlar. Arkadaşlar, hakaretlerini, beklentilerinin boşa çıkmasını burada yorsunlar.

Diye açmışım önceki konumu burada farkında isen düşük sistemlerin beklentilerini karşılamayacağını dile getirmişim haterlık mıdır bu?

Haterlık olmasın :) Cyberpunk 2077'yi bekleyen "METEA" oynayan kitle hayal kırıklığına uğradı tabii.

Böyle büyük 3D RPG oyunlarının bugsız çıktığı nerede görülmüş. Optimizasyon da düzelir. Oyunun şu anki haline kızanlara katılıyorum ama oyun çıkmadan 3 ay önce oyuna balon diyenler direkt haterdır, kabul edin artık şunu.
Oyun çıkmadan 3 ay önce oyuna tapanlar direkt fanboydur, kabul edin artık şunu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı