Onlara fanboy değil dediğim kısım?Oyun çıkmadan 3 ay önce oyuna tapanlar direkt fanboydur, kabul edin artık şunu.
Onlara fanboy değil dediğim kısım?Oyun çıkmadan 3 ay önce oyuna tapanlar direkt fanboydur, kabul edin artık şunu.
3 ay önce balon diyenlere hater değil dediğimiz kısım ?Onlara fanboy değil dediğim kısım?
Ne demek istiyorsun? 3 Ay önce balon/iğrenç diyenler hater, tapanlar da fanboy işte.3 ay önce balon diyenlere hater değil dediğimiz kısım ?
Boş ver kardeşim, bu uzar böyle.Ne demek istiyorsun? 3 Ay önce balon/iğrenç diyenler hater, tapanlar da fanboy işte.
Komiksin
Boş ver kardeşim, bu uzar böyle.edit: Neden kızgın attın ki boş verelim dedim sadece?
Dostum kızgın atma sebebini söyleyebilir misin acaba ?Ne demek istiyorsun? 3 Ay önce balon/iğrenç diyenler hater, tapanlar da fanboy işte.
Komiksin
Seni çok sevdiğim için kızgın attım.Dostum kızgın atma sebebini söyleyebilir misin acaba ?
Bu oyun çıkmadan önce bile ölümüne savunanlar var idi. Kimse burada. Yok hater'mış. Yok fanboy kitle. Diyemez. Oyun özürlü bir balon. Oyun GTX 780, RX 470 diyor. Dediği minimum kartlar. Low'da bile sürünüyor. Bu nasıl bir iş? Oyunun kendisi bu kadar gıcık etmedi. Ama öyle pis bir savunan kitle var ki.
İlk yazdığımı oku. Neden kızgın attığının cevabı orada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.