Cyberpunk yeni RTX 4060 sistemde çöküyor

toprakcinar

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F - RTX 4060 8GB -32 GB RAM - ASUS TUF B560M-PLUS - 1 TB M2 SSD -
i7 11700F+RTX 4060'lı sistemden R5 7500F+RTX 4060'lı sisteme geçtim. Eskisinde 1 kere bile çökmeyen oyun 2-3 dakikada bir çöküyor. RT kapalı Ultra ayarlarda oynuyordum. Daha oyun açılmadan ana menüde bile çökme yaşadım. Hiçbir mod kurulu değil, dosyaları da doğruladım değişen bir şey olmadı. Ekran kartının driverı da güncel. Yardımcı olursanız sevinirim.

Forum kullanıcıları i7 daha iyi olduğunu söylüyor neden değiştirdiniz.

Windows sürümünüzü kontrol eder misiniz? Bu aralar sorunlu bir güncelleme vardı ve çoğu oyun etkilenmişti bu süreçten.

Daha dün format attım(Windows 10)

5600X değil, 7500F aldım ve baktığım her yerde 7500F'in 11700Fden daha iyi olduğunu gördüm.

5600X değil, 7500F aldım ve baktığım her yerde 7500F'in 11700FDEn daha iyi olduğunu gördüm.

Ben yanlış okumuşum kb.

5600X değil, 7500F aldım ve baktığım her yerde 7500F'in 11700FDEn daha iyi olduğunu gördüm.

Grafik düşürmeyi denedin mi peki düşük grafikte oynar mısın?

Formattan sonra ilk kez indirmiştim. Yapmama gerek var mıdır?
Dosyalari dogrulamak yetmiyor bazen. Bende Cyberpunk'ta iki, MSFS 2020'de bir kere oldu. Aciyorum bir sure sonra cokuyor. Dosyalari dogruluyorum sorun yok diyor ama yine cokuyor. Silip indirince kokten duzelmisti her seferinde. Bazen indirirken kucuk kucuk bozulmalar oluyor gibi. Sahsen denemeye deger bence.

BIOS'u ve driverları güncelledim şimdi son kez grafikleri düşürüp deneyeceğim eğer yine olmazsa silip yükleyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…