Cyberpunk77 ile ilgili yanlış beklentiye girmeyin!

Birkaç yerde gördüm o yüzden böyle bir konu açayım dedim, belki bir iki arkadaşı 249 TL'den kurtarırım. (Yanlış anlaşılmasın oyunu kötülemeyeceğim.)

Çoğu kişi oyunu GTA havasında sanıyor, hayır! Bu oyun GTA gibi bir oyun değil, olmayacak. Bu bir rol yapma oyunu, RPG oyunu eğer daha önce bu tür bir oyun oynamadıysanız veya oynayıp beğenmediyseniz bu oyun size göre bir oyun değil şimdiden söyleyeyim, sonra oyun çıkınca büyük hayal kırıklığına uğrarsınız, yapmayın lütfen. Size tavsiyem önce gidin bi' Deus-ex Human Revolution oynayın eğer severseniz Cyberpunk77'ye de bakmanızda fayda var. Eğer sevmezseniz size tavsiyem pre-order yapmayın bekleyin bi' oyun çıksın baktınız gerçekten olağanüstü bir oyun, gerçekten hayran kaldınız, o zaman alırsınız.
Bizim GTA gibi algılamamız normal. Çünkü adamlar oyunu GTA gibi pazarlıyor.
 
Kendinizi neden bu kadar kasıyorsunuz? Ön sipariş verenler için, oyun çıktıktan sonra beğenmezseniz 14 gün / 2 saat kuralını aşmamak kaydıyla iade edebilirsiniz.
 
@Gojira

"Steam üzerinden bir ürünü ön sipariş ettiğinizde (ve bu ürün için gerekli ödemeyi yaptığınızda), ürünün satışa çıkış tarihine kadar istediğiniz zaman iade talebinde bulunabilirsiniz. Standart 14 gün/2 saat kuralı, oyunun çıkış tarihinden itibaren yine geçerli olacak."

 
Deus-Ex'e (Human Revolution) katlanamadım çünkü kontrolleri aşırı garip ve zor geldiği için bıraktım ama yakında Cyberpunk2077 ön siparişi vereceğim inşallah hoşuma gider. :)
 

Geri
Yukarı