Cyberpunk'a mod yüklendiğinde oyun topları dikiyor

erencetinkaya

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Öncelikle bu oyunda çok uzun zamandır modlama işleriyle uğraşıyorum, yeni değilim bu işe. Oyun çıktığından beri çok kez modladım sil baştan ve bir sürü de mod kullandım. Bir süredir modları yenilemiyordum, dedim ki bi modları yenileyeyim ve yeniden başlayayım. Neticede yeni update geldi. Bütün modları vortex ile güncelledikten sonra archiveXL TweakXL Codeware ve benzeri hayati modları manuel güncelledim. Oyun açılış ekranında sürekli Flatlined hatası veriyor. Herşeyi denedikten sonra oyunu sıfırdan silip modlarda dahil temiz kurulum yapmaya karar verdim. Oyunun en güncel haline uyumlu 6 önemli modu yükledim (red4ext redscript archiveXL tweakXL Codeware C.E.T) sadece bunlar yüklüyken dahi, oyun çöküyor. Sebebini bir türlü bulamadım. Önceden böyle bişeyle karşılaşmamıştım. Hata raporunu inceledim ancak pek de birşey anlayamadım. Aşağıya da yükleyeceğim. Yani oyun en güncelken, önemli modlarda en günceldeyken, sizce neden böyle bi hata ile karşı karşıyayım ? Herhangi bi çöküşe neden olacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler

Dosya Ekleri

• report.txt
    6,2 KB · Görüntüleme: 24

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…