Cyperpunk 2077 Oyuncu Sayısında Ciddi Düşüş

Cyberpunk 2077.png

Tek oyunculu bir oyun icin gayet normal. Ortada abartildigi kadar bir düsüs yok.

116 saat oyun sürem var, oyun çıktıktan sonra 10 gün içerisinde bu süreye ulaştım ve bittiği için daha da oyuna girmedim. Buglarda düzelmeler olup, oyun stabilleşip, yeni DLC'ler geldikçe oyuncu sayısı tekrardan artacaktır haliyle. Ki single-player bir oyun olarak şu anda bile +100k anlık oyuncusu var oyunun. Steam'de ilk 25'e giren tek single-player oyun şu anda.

Maalesef ki oyunun haterı çok, kimisi sırf hater olmak için haterlık yapıyor, kimisi oyunu alamadığı için, kimisi sistemi kaldırmadığı için.

116 saat oyun sürem var, oyun çıktıktan sonra 10 gün içerisinde bu süreye ulaştım ve bittiği için oyuna girmedim. Buglarda düzelmeler olup, oyun stabilleşip, yeni DLC'ler geldikçe oyuncu sayısı artacaktır haliyle. Ki single-player bir oyun olarak şu anda bile +100k anlık oyuncusu var oyunun. Steam'de ilk 25'e giren tek single-player oyun şu anda. Maalesef ki oyunun haterı çok, kimisi sırf hater olmak için haterlık yapıyor, kimisi oyunu alamadığı için, kimisi sistemi kaldırmadığı için.
Sen benim kafamdaki sessin. Aynı durum bende de var. Zaten sürekli olarak oynayamazsın ki. Optimizasyon düzelirse tekrar bitireceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı