Cyperpunk 2077 Oyuncu Sayısında Ciddi Düşüş

Oyun çıktığı günden bugüne, şu an dahil en çok oynanan tek oyunculu oyun durumunda Steam istatistiklerinde. Ne balonundan başarısızlığından bahsediyorsunuz? Bu kadar sorunu olmasına rağmen oynatıyor oyun kendini. Bence bir başarıdır bu.

Görünen köy kılavuz istemez 🤷‍♂️.

CDPR "Witcher 3'ü oynayanların çoğu oyunun sonunu göremedi, insanlar uzun olduğu için oyunu bitiremiyor." diye yolunu yapmıştı birkaç ay önce. Oyunu oynatan tek şey hikayesiydi. O da kısacık. Bitince Night City'de yapacak kayda değer bir şey kalmadığı için bitirip kenara koydu insanlar. Şaşırılacak bir durum yok.

Balon patladı. Hadi geçmiş olsun. CDPR zaten çöp bir firma. The Witcher 3'de o kadar iyi değildi. Batsalar da kurtulsak artık. Boşuna yer kaplıyor. Steam mağazasında.

Listedeki bütün oyunlar online, oynanma sayısı gayet normal, hatta iyi şu an. Oynayan oynadı, oynamayanlar da optimizasyonun düzelmesini vs. bekliyor. Ya da haterlık yapıyor.
1609942427927.png

Geri dönmeye değmiyor neden?

1- Seçimlerin az etkisi var.
2- Ki bunu neden böyle yaptılar gram anlam veremiyorum. Son görevi bitiriyorsunuz ve sizi bir önceki kayıt noktasına atıyor. Aldığınız Ending'in anlamı kalmıyor tekrar girip diğerlerini görebiliyorsunuz. Ve bir daha oynamanıza gerek kalmıyor. (Yani böyle olduğunu gördüğümde aşırı şaşırdım. Neden bir daha oynayayım kardeşim oyununuzu madem her sonu görebiliyorum, yan görevlerin de hikayeli ve hikayeye bağlı olmayanları Ubisoft tarzı direkt.)
3- Oyunda sadece oynanış olarak farklı yollar izleyebiliyorsunuz, kısacası RPG demeye dilim varmıyor seçimler açısından.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı