Cyperpunk 2077 Oyuncu Sayısında Ciddi Düşüş

36 saatte Witcher 3 bitiren arkadaş bayağı güzel sallamış. Sadece ana hikaye 50 saat. Speedrun yapmayı oyun bitirmek zannediyor galiba.

Aynen kardeşim aldım Witcher 3 DVD'sini ipe bağladım sallıyorum da sallıyorum. Her "how long to beat Witcher 3" aratıp 50 saat cevabını alan gelip boş boş konuşuyor. Savelerimi atayım istersen nasıl ilerlemişim hangi görevleri yapmışım gör.

Aynen kardeşim aldım Witcher 3 DVD'sini ipe bağladım sallıyorum da sallıyorum. Her "how long to beat Witcher 3" aratıp 50 saat cevabını alan gelip boş boş konuşuyor. Savelerimi atayım istersen nasıl ilerlemişim hangi görevleri yapmışım gör.

Güzel kardeşim oyunu speedrun olarak bitiren bile 50 saatte bitirmiş. Dünya rekoru 50 saat. Senin bu oyunu 50 saatten kısa sürede bitirmenin mümkünatı yok. Bitirmek denilince 3 hikayeyi ve yan görevlerini de bitirmek diye anlıyorum ben. Yoksa biz de salak değiliz, sadece ana hikayede tüm cutscene'leri geçerek bitirmesini biliyoruz yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı