CYRI saçmalığı

Makaleler
2
1583230752665.png

Frekans değerine göre ölçüm yapan sitelerden biri, boşuna yasaklamıyoruz.

Youtube'da tertemiz oynanış videoları varken bu tarz sitelere bakmanızı önermiyorum. Benim eski laptopla oynanamaz denen çoğu oyunu oynadım. Nasıl ve neye göre değerlendiriliyor, bilmiyorum.

O oyunun Ryzen 5 3600/ 9600K işlemci isteyeceğini pek ihtimal vermiyorum. Önerilen sistem gereksinimlerindeki RAM miktarı 16 GB olsaymış bir sonraki çıkacak olan yeni Battlefield oyunun tahmini sistem gereksinimlerine yaklaşır düzeyde bir tahmin olurmuş. Ayrıca R5 2600'in oyunu rahat bir şekilde çalıştaracağından emin olabilirsiniz. Site resmen saçmalamış. Ama yine de belli olmaz, gerçekten Assassin's Creed Odyssey'de olduğu gibi CPU Intensive bir oyun olur. Bu noktada oyunun betasını deneyimleyenler işlemci kullanımı hakkında az çok fikir sahibi olmuşlardır.

Önceden kullanıyordum. Hatta önceki bilgisayarımda Black Ops açamaz demişti ve ben gidip iyice baktım. Altındaki yerde Ekran Kartı kırmızı ise altındakiler yeşil oluyordu. En düşük ayarlardada oynadım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı