D diskini ana disk yapma

NuxDR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar latpo kullanıyorum 128 GB SSD 1 TB hard disk var 128 GB SSD çok fazla kullandığım için ana diski D yapmak (hard disk) istiyorum ancak buna dair YouTube'da Videoya rastlayamadım yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar latpo kullanıyorum 128 GB SSD 1 TB hard disk var 128 GB SSD çok fazla kullandığım için ana diski D yapmak (hard disk) istiyorum ancak buna dair YouTube'da videoya rastlayamadım yardımcı olabilir misiniz?

Ana disk derken neden bahsediyorsunuz? Windows'u D diskine tekrar kurabilirsiniz ancak bu içindeki verilerin silinmesine sebep olabilir. Format atmam diyorsanız indireceğiniz her şeyi D diskine indirip kurabilirsiniz.

c diskinde Windows var ve bir çok program var ve nerdeyse doldu istediğim, bir dosya indireceksem onu d diskine indirmek

Arkadaşlar latpo kullanıyorum 128 GB SSD 1 TB hard disk var 128 GB SSD çok fazla kullandığım için ana diski D yapmak (hard disk) istiyorum ancak buna dair YouTube'da videoya rastlayamadım yardımcı olabilir misiniz?

Sistemi SSD üzerinden kullanınız diğer her türlü uygulamanızı oyunlarınızı dokümanlarınızı vs HDD üzerinden kullanınız.
Hızlı çalışmasını açılmasını istediğiniz uygulamalarınızı SSD üzerinde tutabilirsiniz.
HDD üzerinden işletim sistemi çalıştırmaya çalışmayınız çok ciddi hız düşüklüğü yaşarsınız SSD'ye alıştıysanız.

C diskinde Windows var ve birçok program var ve neredeyse doldu istediğim, bir dosya indireceksem onu D diskine indirmek.

1636537450616.png

Chrome için bu şekil ayarlama yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı