Arkadaşlar latpo kullanıyorum 128 GB SSD 1 TB hard disk var 128 GB SSD çok fazla kullandığım için ana diski D yapmak (hard disk) istiyorum ancak buna dair YouTube'da Videoya rastlayamadım yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar latpo kullanıyorum 128 GB SSD 1 TB hard disk var 128 GB SSD çok fazla kullandığım için ana diski D yapmak (hard disk) istiyorum ancak buna dair YouTube'da videoya rastlayamadım yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar latpo kullanıyorum 128 GB SSD 1 TB hard disk var 128 GB SSD çok fazla kullandığım için ana diski D yapmak (hard disk) istiyorum ancak buna dair YouTube'da videoya rastlayamadım yardımcı olabilir misiniz?
Ana disk derken neden bahsediyorsunuz? Windows'u D diskine tekrar kurabilirsiniz ancak bu içindeki verilerin silinmesine sebep olabilir. Format atmam diyorsanız indireceğiniz her şeyi D diskine indirip kurabilirsiniz.
Sistemi SSD üzerinden kullanınız diğer her türlü uygulamanızı oyunlarınızı dokümanlarınızı vs HDD üzerinden kullanınız.
Hızlı çalışmasını açılmasını istediğiniz uygulamalarınızı SSD üzerinde tutabilirsiniz.
HDD üzerinden işletim sistemi çalıştırmaya çalışmayınız çok ciddi hız düşüklüğü yaşarsınız SSD'ye alıştıysanız.
İndirme yapacağın bölümü ayarlayabilirsin. Kullandığın tarayıcıdan veya indirme programı kullanıyorsan onun ayarlarından indirme konumunu D diskinde bir yer seçmen yeterli.
İndirme yapacağın bölümü ayarlayabilirsin. Kullandığın tarayıcıdan veya indirme programı kullanıyorsan onun ayarlarından indirme konumunu D diskinde bir yer seçmen yeterli.