Arkadaşlar latpo kullanıyorum 128 GB SSD 1 TB hard disk var 128 GB SSD çok fazla kullandığım için ana diski D yapmak (hard disk) istiyorum ancak buna dair YouTube'da videoya rastlayamadım yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar latpo kullanıyorum 128 GB SSD 1 TB hard disk var 128 GB SSD çok fazla kullandığım için ana diski D yapmak (hard disk) istiyorum ancak buna dair YouTube'da videoya rastlayamadım yardımcı olabilir misiniz?
C diskinde Windows var ve birçok program var ve neredeyse doldu istediğim, bir dosya indireceksem onu D diskine indirmek.
teşekkür ederim bunu bilmem şuan yeterliİndirme yapacağın bölümü ayarlayabilirsin. Kullandığın tarayıcıdan veya indirme programı kullanıyorsan onun ayarlarından indirme konumunu D diskinde bir yer seçmen yeterli.
teşekkür edeirm, sağolun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.