Çözüldü D&R Sipariş İptali Sonrası Para İadesi Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SnowGhost

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Samsun
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Cumartesi akşamı D&R'nin web adresinden bir klavye sipariş ettim. Pazartesi gününe kadar ürün tedarik sürecinde durumunda göründüğü için siparişimi iptal etmek için e-mail attım. Bu sabah geri dönüş yaptılar ve paramın ininal kartıma iade edildiğini bildiren bir mail attılar. Ancak kartımın bakiyesine baktığımda paranın yatmadığını gördüm. Öğle saatlerinde paranın yatmadığını belirten bir e-mail yolladım. Henüz cevap gelmedi. Bu durumda ne yapmam gerek?
Daha önce bu durumla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Para iadesi yapıldı. Konu kilitlenebilir @SypeR

Bu gibi durumlarda biraz beklemeniz gerekmektedir. Google Wallet, PayPal tarzı bir ödeme yöntemi dışında direk kart bilgileri ile alışveriş yaparsanız para karta hemen yatmamaktadır. Zira bu kart ön ödemeli bir kart ve bankadan para iadesinin onaylanması gerekli. Bu süre zarfında gecikmeler yaşanmaktadır.

Paranız iade olduğuna göre ortada sorun kalmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…