D&R Teslimat Sorunu - Siparişiniz Hazırlanıyor

Gus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Alberquerque
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 17 Aralık Pazar günü D&R'dan iki adet kitap siparişi verdim. Fakat o günden beri sipariş takip butonuna bastığımda her seferinde "siparişiniz hazırlanıyor" bilgisi veriliyor. Posta attım ama cevap vermediler. Aramızda böyle bir durum yaşayan var mı? Var ise ne yaptınız?

Bir kaç ay önce aynı durumu yaşadım. 20. günün sonunda siparişimi iptal ettim. Bir kaç gün sonra hesabıma paramı geri aktardılar. İnternet bu şikayetlerle kaynıyor. D&R'ın internet sitesinden ürün sipariş edip, teslim alanlar şanslı durumda :). Abartmıyorum, isterseniz araştırabilirsiniz.

Aynı sorun başıma gelmişti 3 ay önce falan. İptal edip iademi aldım. O günden sonra İdefix ve BKM Kitap dışında hiçbir yerden kitap almıyorum.

Ben de son iki siparişimde sorun yaşar oldum. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Geçen n11'den mürekkep falan sipariş ettim, Yurtiçi 5-6 gün getiremedi. Bu sefer de kargonun suçu yok çünkü sipariş bir haftadır hazırlanıyor, kargoya verilmemiş. Bu kadar bekletip de sadece ücret iadesi mi uygulayacaklar?

Ben bir kere Film alayım dedim. Aldığıma alacağıma pişman oldum. Kargo geldiğinde jelatinli paketi açtığımda gördüğüm DVD'nin çizik olduğu idi, Müşteri hizmetlerine ne kadar mail gönderdiysem de geri dönüş yapılmadı. Bende kötü bir izlenim bıraktı.

Ben Facebook sayfasına mesaj attım. Kısa bir süre cevap gönderdiler ve acilen ürünün kargoya verileceğini söylediler. Şuan kargoda. Tahminimce yarın elime ulaşacak. Fakat neredeyse iki hafta geçti...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı