Çözüldü D-Smart, kendini Vodafone olarak tanıtarak abonelik işlemi yaptırdı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar.

11 Ocak günü, D-Smart firması annemi arıyor. Annemi aradıklarında, kendilerini Vodafone müşteri hizmetleri olarak tanıtıyor.
(Biz 1 ay önce VDSL internet bağlattık Vodafone'dan. Aylık 79, 90+ modem ücreti.)
D-Smart'ın bize söylediği: 50 TL internet ücretiniz, 39,90 TL D-Smart toplamda 89,90 TL bir tutarınız olacaktır. Eğer ki D-Smart'ı kullanmazsanız, her ay 115 TL ceza ödersiniz. 11 Ocak akşamı, 18:30'da D-Smart kurulumu yapıldı.

Kurulum yapıldıktan sonra, Vodafone müşteri hizmetlerini aradık. Bize, D-Smart ile bir bağlantımızın olmadığını söylediler. Bu olay üzerine içimize bir şüphe düştü. Hemen ardından D-Smart müşteri hizmetlerini arayarak, aboneliğimin iptalini istedim. Defalarca arayıp, aboneliğimi iptal edilip, edilmediğini sordum; her seferinde farklı bir bilgiyle karşılaştım. En son aradığımda abone iptalini neden yapılmadığını sordum; ne yapmaya çalışıyorsunuz dediğimde birkaç gün içerisinde SMS'ya da aranıp bilgilendirileceksiniz dediler. Buna rağmen sanki hiç aramamışım gibi davranmaktalar. Yarın, öbür gün başımı ağrıtacak şeylerin olmaması için ne yapmalıyım, nereye başvurmalıyım?

Bizde de aynısı oldu. Nasıl kurtulacağız hiç bilmiyorum.
 
Bizde de aynısı oldu. Nasıl kurtulacağız hiç bilmiyorum.
Geçmiş olsun hocam. Biz o kadar aramamıza rağmen aboneliği iptal etmemişler. Bizde 29 Ocak'ta THH'ye başvurduk. Oradaki yetkili davanın sonuçlanması, 3-4 ay sürebilir demiş. Bizde bekliyoruz.
Sonuç: Tüketici Hakem Heyet'ine yaptığımız şikayet kararı, bizden yana çıktı. Dosyamızı icra müdürlüğüne verdik. 2-3 hafta sonra; ödediğimiz faturalar, dosya masrafları D-Smart tarafından iade edildi.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı