"D:\system volume information altındaki normal alt dizinlerin listesi oluşturulamadı" hatası

Egens

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar C diskinde yer acılsın diye indirilenleri D ye taşımak istedim ama D de klasör açmadan yaptığım için D klasörü allak bullak oldu geri almak istediğimde ise böyle gözüküyor ayrıca indirilenler klasörünün adı D:\ olarak gözüküyor.
İndirilenler klasörüne sağ tıklayıp özelliklerden konuma geldiğimde varsayılana dön gibi bir seçenek var ona bastım bastıktan sonra bu hatayı aldım. Ayrı şu an indirilenler klasörü direk D diski gibi gözüküyor ve normal D diskinde varsayılan konuma al yapınca C:\Users\(kullanıcı adım)\downloads gözüyor. Buradan anladığım kadarıyla D diski direk indirilenler olmuş. Çözümü yok gibi geldi bana, yardımcı olursanız sevinirim.

1688624851103.png

1688625065429.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba konuyu hortlatıyorum ama aynı sorunu bende yaşıyorum şu anda düzeltebildiniz mi?

Hocam.

Kusura bakmayın eski bilgisayarımdı bu hocam kardeşime verdim sıfırlamıştı. Çözebilmişsinizdir umarım.

Çözdüm ben hocam sağ olun yine de çözümü indirilenlerin içerisini komple boşaltıp öyle taşımakmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı