NovaChrono0 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 Günde 1 damla D vitaminini dilime damlatıyorum ama sanki direkt dilimde bitiyor yani mideme gitmiyor. Bu sorun olur mu yoksa ekmeğe mi damlatmalıyım?
Günde 1 damla D vitaminini dilime damlatıyorum ama sanki direkt dilimde bitiyor yani mideme gitmiyor. Bu sorun olur mu yoksa ekmeğe mi damlatmalıyım?
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Ağustos 2023 #2 NovaChrono0 dedi: Günde 1 damla D vitaminini dilime damlatıyorum ama sanki direkt dilimde bitiyor yani mideme gitmiyor. Bu sorun olur mu yoksa ekmeğe mi damlatmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne kadar belirtildiyse o kadar iç. Miligramlık şeyler bunlar zaten fazlası çok büyük sorunlara yol açar.
NovaChrono0 dedi: Günde 1 damla D vitaminini dilime damlatıyorum ama sanki direkt dilimde bitiyor yani mideme gitmiyor. Bu sorun olur mu yoksa ekmeğe mi damlatmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne kadar belirtildiyse o kadar iç. Miligramlık şeyler bunlar zaten fazlası çok büyük sorunlara yol açar.
T TechnOm4n Decipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 1.383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 1 damla şeyin öyle olması normal. Hemen emilir zaten. Vitamini sentezlemek için arada güneşe maruz kalmayı da unutmam.
1 damla şeyin öyle olması normal. Hemen emilir zaten. Vitamini sentezlemek için arada güneşe maruz kalmayı da unutmam.