Swirf Hassas Tartı dinlemeni öneririm.Aynen kanka killoki yine biliniyor da diğerleri baya underrated. Son zamanlarda felaket swirf de sardı beni.
Son düzenleyen: Moderatör:
Swirf Hassas Tartı dinlemeni öneririm.Aynen kanka killoki yine biliniyor da diğerleri baya underrated. Son zamanlarda felaket swirf de sardı beni.
Biliyorum kanka Yves de sağlam. Ben sana Luman öneririm o tayfa da iyi.Swirf Hassas Tartı dinlemeni öneririm.
Aynen kanka killoki yine biliniyor da diğerleri bayağı underrated. Son zamanlarda felaket swirf de sardı beni.
Yok kanka bilmiyorum, yakındır ama.Kanka bir sorum olacak D3 Instagram'da Neys3 diye bir Reels attı hatta sarkı falan çalıyor arkada o şarkı ne zaman çıkacak bir bilgin var mı?
Kanka şarkıcı gevşek baya kaale almaz bence. Ulaşması da zor biraz.Şarkıcıyla konuştunuz mu bu sorununuzu? Çözerse o çözer.
Yok kanka bilmiyorum, yakındır ama.
Kanka şarkıcı gevşek bayağı kaale almaz bence. Ulaşması da zor biraz.
Agaa loki FT atmıs dinledin mi jeff smoke un hayat albümündeki lyrica müqemmel olmus bu adamın elinin degdigi her şey efsane oluyor Midas gibi goat![]()
Kanka şam yeni albüm 18 Ekim'de ve FT attıkları xir heja abugat D3 2run okuldaydım okudugumda utanmasam kalkıp Allah'ım oleeey diye bagıracaktım inst a3akakitten eklersinss.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.