"D3" dinlediğim için arkadaşım yok

Aynen kanka killoki yine biliniyor da diğerleri bayağı underrated. Son zamanlarda felaket swirf de sardı beni.

Kanka bir sorum olacak D3 Instagram'da Neys3 diye bir Reels attı hatta sarkı falan çalıyor arkada o şarkı ne zaman çıkacak bir bilgin var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarkıcıyla konuştunuz mu bu sorununuzu? Çözerse o çözer.

Tüm herkes sırf D3 dinliyorsun diye seninle arkadaşlık etmemezlik yapmaz. Bu şarkıcıyı her an övüyorsundur veya davranışların insanlara kötü geliyordur.

Yok kanka bilmiyorum, yakındır ama.

Aga Loki FT atmış dinledin mi Jeff Smoke'un Hayat albümündeki lyrica mükemmel olmus. Bu adamın elinin degdigi her şey efsane oluyor Midas gibi goat 🐐

Kanka şarkıcı gevşek bayağı kaale almaz bence. Ulaşması da zor biraz.

Kanka Şam yeni albüm 18 Ekim'de ve FT attıkları Xir Heja Abugat D3 2 gun okuldaydım okudugumda utanmasam kalkıp Allah'ım oley diye bagıracaktım.

Agaa loki FT atmıs dinledin mi jeff smoke un hayat albümündeki lyrica müqemmel olmus bu adamın elinin degdigi her şey efsane oluyor Midas gibi goat 🐐

Değil mi oğlum çok iyi şarkı çıkmadan önce de vardı Spotify'da dinliyordum bayağı. Jeff Smoke'un albüm bayağı iyi olmuş bu arada sevdim.

Kanka şam yeni albüm 18 Ekim'de ve FT attıkları xir heja abugat D3 2run okuldaydım okudugumda utanmasam kalkıp Allah'ım oleeey diye bagıracaktım inst a3akakitten eklersinss.

Kral sana kötü bir haberim var o albüm değil konser postuydu. Benim arkadaşlarda albüm sanmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı