DA-V4 ve BOOST-RGB-C013 Sistem Fiyatına Göre Nasıl?

Makaleler
3
Merhaba. Bu iki sistem fiyatına göre nasıl acaba? Bana çok makul geldi ikisi de, özellikle R5 1600'lü olan. Karne indirimleri varken, şu anda, almak mantıklı mı? Bu yaz bir bilgisayar almak istiyorum, yoksa beklemeli miyim?

V4 sistem fiyatına göre gayet güzel. Tek kötü yanı kasası. Hava sirkülasyonu iyi olmayan bir model. Ama yan kapağı açık şekilde oynayarak sıcaklığı düşürebilirsiniz. Benim tavsiyem V4. RAM kapasitesini yapabiliyorsanız 16 GB yapın. Tadından yenmez.

V4 sistem fiyatına göre gayet güzel. Tek kötü yanı kasası. Hava sirkülasyonu iyi olmayan bir model. Ama yan kapağı açık şekilde oynayarak sıcaklığı düşürebilirsiniz. Benim tavsiyem V4. RAM kapasitesini yapabiliyorsanız 16 GB yapın. Tadından yenmez.
Bu kasayı başka sitelerde bulamadım ama 800₺ diyorlardı, iyidir diye düşünmüştüm. Ama çok da sıkıntı olmaz. Isınmaya başlarsa çıkartırım kapağı aynen. 16 GB konusunda da muhtemelen 3 4 ay sonra eklerim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı