Daelim S3 250 alınır mı?

Mirage28

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Daelim S3 250 hakkında görüşleriniz nedir? 10.000 ya da 20.000 km arasında almayı düşünüyorum. Uzun ömürlü götürür mü?

Bu motorun kronik olarak yanma sorunu olduğu söylenmekte. Alev alev yandığının örneğini birden fazla olarak gördüm. Şahsen bu olaylardan sonra sadece bu modeli değil Daelim firmasının hiçbir motosikletini tercih etmem. Yanarken Motomania'nın videosunda da bahsetmiş olduğu gibi tüm sensörler, enjektör, marş rölesi ve tüm tesisat yanmakta. Piyasa da çok tutulan bir marka olmadığı için parçasını bulmak neredeyse imkansız. Aldıktan sonra başınıza böyle bir olay gelmeyeceğinin garantisi yok, gelirse de rahat parça bulunmadığından motoru yeniden toplamanız imkansıza yakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda da alev alev yanmakta.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Binde bir karşılaşılan bir durum. Aletin bayağı konforlu ekonomik ve masrafsız oldugunu cok duydum cok gordum

Aynen öyle. 2-3 kişide yanmış millet kronik diyor. Alakası yok. Bütün markaların her modeli yolda yanabilir ve yanıyor da. O halde hepsi mi kronik. 100.000 km üzeri süren tanıdıklarım var. Sıkıntısız hala kullanıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı